Handikap olacak maçta haksız kırmızı ver oyunu eşitle. Sonra 10 kişi kalmış takıma 85 dk. golü bırak net pozisyon bulamayan takıma penaltı ver. Siyasetiniz batsın, kandil günü Fenerbahçe'nin ahı hak edenlerden çıksın. Başka hiçbir şey demiyorum. FENERBAHÇE o kadar büyük bir takım ki. Ne zaman lider olsa, ne zaman işler iyi gitse, böyle skandallar ortaya çıkıyor. İyi ki FENERBAHÇE'liyiz, ben bu takımla gurur duyuyorum. Bugün beni trabzonlu yaratmayan rabbim için şükür namazı kılıcam az sonra, şerefli yaratılmışım... Yönetime gelecek olursak, eğer Fenerbahçe yönetimi bu akşam bu hakeme düdüğünü astırmassa istifa etsin, o koltuğu kaldıramıyor demektir.
2 kartı da tekrar tekrar izle verilen penaltıdaki pozisyonu da izle adamın karısı bile öyle sarılmamıştır ona. bunların haksız olduğunu düşünüyorsan fenerin şuana kadar aldığı kupaların hepsinin ben fenerin olmadığını düşünüyorum.
bu cümleyi kurabiliyosan helal olsun hepinize derim. Çapulculuk yapıp elle müdahaleler gole giden 2 adamı düşürmeler sizce haksızsa sizinle asla tartışılmaz.