cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.

PCR olmadan uçuş yaptım sorun olmadı Antalya dan Sevgiler

silent34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 doz aşı yeterli.
DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 doz + 14 gün kuralı var hocam.

Şimdi sizin bu mesajınıza istinaden gitse uçuş yapamasa yanan biletini karşılayacak mısınız? Doğru bilgi vermek gerekir.
VanPark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 doz aşı ve 14 gün den sonraki gün uçabilirsin. 14 gün gece 24 e kadar dahi uçamazsın. pcr yaptır 30 dk da çıkıyor laboratuvarınız iyiyse eğer
VanPark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
van pandemi operasyon merkezinde bilgi işlemde idari görevliyim. çok kişinin uçak biletinin yandığını gördüm
tukishpawn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 günün var daha sorun olmaz
Fsolitary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. Doz sonunda 14 gün kurali var , eğer 14 gün geçmediyse test olmanız gerekmekte
DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konu içerisinde bak bir arkadaş yazmış yanan bilet çok gördüm diye. Dediğim gibi kurallara riayet eden birine denk gelirse uçamaz. Konu sahibi kararını versin. Ben size uçmadınız demiyorum. Elbet o uçuşu gerçekleştirmişsinizdir. Lakin kurallar belli 2.doz + 14 gün. Kurallara uyan bir biletçi çıkarsa o uçağa binemez.
AldagBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Annem izmirden istanbula otobüsle gitti hes koduyla pcr istenmedi, dönerken uçakla geldi aşı kartı istediler çıkardık verdik pcr testi sadece aşısızlar için sanırım
mertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes yazmış ama söyleyeyim 2 doz aşı + 14 gün geçmediyse PCR zorunlu, uçuştan önce havalimanında test yaptırıp onu ibraz edebilirsiniz hızlı çıkıyor o sonuçlar.(bulunduğunuz yerde yapılıyor mu havalimanında ona da bakmak lazım tabii)
yakubfurkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben pcr yaptırdım istanbula gidip geldim uçakla check in i orda ki atm lerden yaptım ve biletimi ordan çıkarttığım için kimse bana pcr sormadı ama valiz teslim bölümüne giderseniz eğer soruyorlar pcr testi ve olmazsa uçağa almıyorlar