Umutsuz78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsrail'de zaten Türk ve Osmanlı aşığı bir ülke değil mi ?
Dış politika ile oldukça ilgiliyim. İsrail Tr ye hiç bir zaman agresif dış politika seyretmesi. (Tr'nin aksine) Eskiden Yahudi lobileri Tr ye bir çok konu da destek veriyordu. İç siyasette belli kitleler den oy almak için bu israil yem ediliyor.

delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
meb ve yök defalarca açıklama yaptı, sadece orada hali hazırda okuyanlar için belirli kriterlerleri dolduran az bir kontenjan içeriyordu. hepsi alınıyor algısı bitti sanıyordum.

israil bugün bize dokunmayan bir yılan ama ortadoğu'da bize saldırmak için ellerini ovuşturduna emin olabilirsin.

Çanakkale savaşında çok filistinli mezarı var. filistin yönetimiydi bizi sırtından vuran. Türkiye toprağıydı oralar.

sığınmacı konusunda ne desem ikna olmayacaksınız zaten. hatay bizden ayrılıp tek başına devlet kursaydı Allah korusun savaş orayı da etkileyip bize gelmek isteyeceklerdi, oradakiler eskiden bizim vatandaşımız demeyecek miydik. sığınmacı politikası daha dikkatli olunmalıydı ama bunun çözümü herkesi sınır dışı etmek değil.
Doru düzgün kontenjan filan olmadan alındı. Kendinizi kandırmayın.

İsrail Türkiye ye hiç bir zaman düşmanca bir tavır sergilemedi. İsrail ile ticaret hacmimiz çok büyük. Hacmimizin nerde ise %80i ihracattan oluşuyor.

https://tr.sputniknews.com/20210520/...044545064.html

Madem İsrail bizim kötülüğümüzü istiyor. Yıllarca neden Rum ve Ermeni lobilerine karşı Türkiye'nin yanın da durdu? Doğu Akdeniz de Agresif olarak neden karşımız da durmadı?

Çanakkale savaşın da 100 200 kişi öldü diye Filistin'in yaptıklarını görmez den gelemeceğim kusura bakma.

Halk dan destek görmeyen yöneticiler hiç bir halt yapamaz. Hele Filistin gibi bir yer de hiç yapamaz.

Filistin'e karşı söyleğim onca şeye cevap olarak halk yapmıyor yönetici yapıyor demen de ayrı bir komik tabii

----------------------

Çin Uygur Türklerine Soykırım yapar tüm dünya kabul eder kınar ama Türkiye de ne devletin nede halkın sesi çıkmaz.

Şuna açık açık desenize Tuttuğum siyasi parti nereye doğru tepki göster derse, ben oraya doğru gösteriyorum.