nasıl yani? satın alım sonrası lisans'ı düzenleyebilir miyiz?
Eskiden wp-rocket modüllerde ayrım yaparak açık kaynağa atıyordu, sonradan tüm kodu githuba gönderdiler ve toplulukla birlikte hem geliştirdiler hem de hataları giderdiler. Evet istediğinizi yapabilir lisans kontrolünü kapatabilirsiniz ama adamların emeğinin karşılığını vermeden kullanınca kul hakkına girersiniz.
Merhaba, yazılımın lisans süresine kural dışı etkisiz hale getirmek, zarar vermek onu crack'lenmiş, yani kırılmış yapar. Bu da o yazılımı ***** hale getirir.
Geçen günlerde, GPL yazılım hakkında yazınızı da eklersem, ne kadar ters düştüğünüzü görebilirsiniz. O günden, bugüne ne değişti merak ediyordum bakış açınızda.
Ve son olarak, şurada yer alan açıklamanız ise, yapılanı aklamak için akıl tutulmasından başka bir şey değildir:
"WP-Rocket eklentisinin lisans kontrollerini kapatmak ve süresini istediğiniz şekilde ayarlamak için PHP bilmeniz yeterli, zaten açık kaynak bir proje."
Benle ne alakası var bilmem ama, yöntemi söylüyorum yaparsın yapmazsın beni alakadar etmez. Ben yöntemini söyleyeyim geri kalanı sizi ilgilendirir. İstediğiniz şekilde anlamakta özgürsünüz benlik hiç bir problem yok.