Psyduck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar sürekli kim olduğunu soruyorsunuz. Moderatör arkadaştan izin aldım. Arkadaşı açıklıyorum.

Bu arada kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem. Sadece arkadaşımın aldığı sitede rastladım ve paylaşıyorum. Hayatımda ilk kez 3 yıllık lisanslı WP Rocket gördüm.

@TahsinCetinkaya; sizdeyiz buyrun açıklamanızı yapın hocam.

@chnyrdkl;
Öncelikle herkese merhaba,
@Psyduck; konunu etiketleme ile gördüm. Şaka gibi ama kısaca yanıtlamak isterim...
Yaklaşık 3 Yıldır lisanslı kullandıgım rocket cache eklentisi ile birlikte bir çok lisanslı olarak satın aldıgım tema veya eklentiler mevcut.

1- Resmi wp-rocket.me sitesi üzerinde Rocket cache eklentisi hali hazırda var ve her sene yeniliyorum. Daha veya bugün aldıgım bir lisans değil..
2- İkinci olarak eklenti üzerine REKLAM amaçlı adımı da yazarım ajansımın adını da... Bu hiç kimseyi alakadar etmez...
3- Sitesinde versiyon sorunları olan kişilerin versiyonları üzerinde güncellemeleri kapatıyorum. bir kaç müşterimde sorun yaşadığım için malesef devre dışı bıraktım...
4. Seneye gelince her sene güncellediğim bu eklentiyi versiyon güncelleme sorunundan dolayı tarih üzerinde değişiklik yaptım.
Rocket kullananlar bilir ki bir eklentiyi almışsan sitende ömür boyu kullanabilirsiniz...

Kategori moderatörü bilgisayarıma baglanıp gerekli lisanslarımı önceki yıllara ait verilerime yani yukarıdaki 3 4 maddeyi açıkladıgım gibi olup olmadıgına bakabilir... Özelden de kanıtlarımı atıyorum...

@Ozsoy05;