Üstadım sonuna kadar haklısınız.
Sadece konuda örtülü bir anlatım olunca bütün ön yargılar bana dönüyor.
@Psyduck; arkadaşımız konuyu editlemiş. Bu kişi ben değilim görüldüğü üzere. Öncelikle bu davranışı için teşekkür ederim.
Ama bu editleme yapılmayana kadar gelen yorumları gördünüz.
"Kuantumcu" arkadaş diyerek benim yazım üslubumu kullanarak vs. bütün okları bana çevirmeye çalışan o kadar insan var ki...
Ticari konularıma özen gösteriyorum.
Dükkanınıza gelen müşteriye somurtmak yerine gülümsemeniz gerektiği gibi davranıyorum satış metinlerime.
Nitekim böyle yaptığım için satışlarım arttırmam nedense iğneliyici bir dille eleştiriliyor.
@Padre; ben aynı bildiğiniz gibiyim. Sadece bir insan olarak, evet biraz tepkim fazlaydı açıkcası. Size katılıyorum.
Ama burada öyle bazıları var ki... Gerçekten sürekli olumlu kalmaya çalışmak zor oluyor bazen.
Bir ara çok etkili bir hızlandırma tekniği keşfetmiştim. Ve ticaretimde bunu kullanıyordum.
O zamanlar neredeyse kimse bunu bilmiyordu. O kadar değerliydi. Forumda paylaştım.
Tabi eksik olmayan eleştiriler her zaman olduğu gibi yine de vardı.
Fakat beni eleştirilerle yerden yere vurmaya çalışan kişinin imzasındaki siteye gittiğimde ne gördüm biliyor musunuz?
Beni eleştirip, tekniğimin saçma olduğunu söylediği şeyi bizzat UYGULAMIŞ!
Kaynak kodlarında WP-Meteor'u gördüm... Ama forumdaki konumda bunu kullanmanın yanlışlığıyla destan yazıyordu.
@KraLL54; hocamız youtube üzerinde SEO'ya dair, seo danışmanlarının verdiği kalitede bilgi veriyor. Hem de ücretsiz.
Ama bu üstad, forumda içeriklerini paylaşmayı bırakma kararı aldı.
Düşünebiliyor musunuz adam ekmeğini yediği bilgileri paylaştığı halde forumda linç ediliyordu.
Eleştiri başkadır. İğneleyici ve linç edici üslup başkadır.
Sadece buna tahammülüm kalmıyor bazen.
Bana haksız şikayet konusu açtıktan sonra
@les; ile bağımı kopardım.
Mesela kendisi daha önce benim pazarlamamı sivri dille eleştiren biriydi.
Ama aynı zamanda benim eğitimimi satın aldı.
Yorumlarda başka, gerçekte başka davranıyor demek istemiyorum.
Kendisiyle bir sebepten tartıştık. Ama hiçbir zaman eğitimimi kötülemedi.
Bu davranışı bir erdemdir. Hakkını yiyemem bu yönden ona saygım var hala.
Nitekim sunduğum eğitim hakkında hiçbir fikri olmayanlar, ön yargı bombardımanına tutuyordu.
Eğitimimi tartışmalı olduğumuz
@les; bile böyle eleştirmedi. Hatta bizzat beğendiğini belirtmişti bazı yorumlarında.
Demek istediğim...
@Psyduck; zaten konuyu ediltlemiş. Önce teşekkür eder, sonra kalbini kırdıysa af dilerim.
Sağlıcakla kalın
@Padre; hocam.