Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben makale yazmam makalede bir şeyi iddaa etmem, 11 yıldır bu işi yapıyorum sizde iddaa etmeyin. neler gördüm ve görmeye devam ediyorum.
Malesef ki böyle yapan *********** bayiler var
1 mahkeme ortalama 6 sene sürer, telefon hat üzerinden 12 ay taksit ile dahi alınsa o kişi o parayı öder ve 6 yıl sonunda takipsizliğe düşer.
Sanırım işiniz hiç adliyeye düşmemiş allah düşürmesin saygılar
O kadar fazla adli işim oldu ki, çok yakınım bulunduğum şehirde fazlasıyla bilinen kendi işinde saygın bir avukat. Öyle 6 yıl sürer filan neye göre konuşuyorsunuz yahu Vodafone olarak senin markanı temsil eden bir çalışanın beni mağdur edecek ve sonunda haklı olan sırf ben kimliği kaybettim diye Vodafone mu olacak? Resmen saçmalıyorsunuz şuan hocam. İşte sırf bu nedenlerden ötürü yani hayatın olağan akışında yer alan ''şeytana uydum'' varya, bunun önüne geçebilmek için o belgeler imzalatılıyor. Burada tekrar ediyorum. İlgili çalışan bu kimlik ile cihaz alabilir, o belgelere imza atabilir. Ama sonucunda kazanan o kişi olmaz. Bunun tespiti zannedttiğiniz kadar zor değil. Daha sonra ilgili personel hakkında güveni kötüye kullanma suçundan dava açılır. Sonra hayatı karartılır.