Selam dostlarım öncelikle herkese hayırlı sabahlar.
Bir kaç gündür bitci adında bir sitenin kayıt olup hesap doğrulaması yapan kullanıcılarına 100 tl verdiğini gördüm. ve sizleri bu konuda uyarmak istedim.

Yaşadığımız maddi zorluklar neticesinde bu tarz promosyonlar insanları kendine çekmektedir çünkü o 100 tlye bile muhtaç durumdayız. öte yandan ise kimse kimseye 1 tl bile çıkarı yoksa vermeyecek bir dönemdeyiz. Reklam adı altında promosyon dağıtan çokça firma gördüm ama bu rakamlar max 5 10 tl civarinda idi.

Mantık çerçevesinde baktığımızda 100 tl veren bir firmanın bunu sizden bir şekilde misli ile çıkarması gerekiyorki verdiği 100 tlye deysin ve kaldıki bu 100 tlyi alabilmeniz için size hesap doğrulaması adı altında (kimlik resmi vb. kişisel bilgilerinizi istiyorlar. ) bu gibi platformların son zamanlarda dolandıcılıkları bir hayli artmakta ve bu durumun sağlıklı bir durum olmadığını gözlemlemekteyim. 100 tl için kimlik bilgilerinizi göndermemiz ve bu promosyonu almamanızı şiddetle tavsiye ediyorum çünkü bu kişisel bilgileriniz sayesinde üzerinize şirket vb tüm kötülükler yapılabilir.

promosyon almak uğruna hiç bir bilgi ve deneyim sahibi olmadığı bu sitenin referans linkini paylaşan arkadaşlarıda uyarmak istiyorum. Lütfen deneyimlemediğiniz bu tarz siteleri sadece promosyon almak uğruna insanları kayıt olmaları için paylaşmayın. Lütfen .

Lütfen konuyu yorum yaparak yukarıda tutalım ve tüm kardeşlerimizi bu konuda bilgilendirelim saygılarımla.