hocam bu kadar eklenti zafiyeti varsa neden wordpress?
ya doğru güvenilir eklentileri kullanırsınız yada boş yere wordpress kullanıyorsunuzdur. üçüncü bi seçenek yok.
Hocam, size daha önce işte yaptırdım, konularınızı da çok kez sonuna kadar okuyup takip ettim. Size o kadar olumlu/olumsuz yorum yapıldı ama hiç birisine bu başlıkta olduğu kadar sert yada üslubunuz dışında yanıt verdiğinizi görmemiştim. Ya diğer konularda sakinliğinizi güzel koruyordunuz yada yapınızı bastırıyordunuz, bu cevaplarınızdan bunu anlıyorum maalesef. İşin optimizasyon kısmını geçtim, bir şeyleri izah etmeye çalıştıkça siz mahalle kavgasına doğru çeviriyorsunuz olayı ve kusura bakmayın
@Psyduck; verdiğiniz cevapta resmen (bence) arkadaşa hakaret etmişsiniz, arkadaşı karalarken kendinizi övmüşsünüz, hiç yakışık almadı.
Kimse burada üstünlük taslamaya çalışmıyor, herkesin çalışma mantığı, analiz ve ilerleyiş mantığı farklıdır. Birilerinin mantığı farklı diye kimse işini kötü yapıyor diyemeyiz ama birisi çok daha iyi yapıyor diyebiliriz. Burada sanırım herkesin anlatmak istediği, bu işi yapanların amaçlamaya çalıştığı şey, müşterilerinin sitelerine fayda sağlamak. Kimse müşterisinin sitelerinin kötü sonuçlar almasını istemez fakat, kara düzen, bilinçsiz ve sadece eklentiye dayalı iş yapıldığı taktirde emeklerin çöp olabileceği yada faydasının olmayacağı savunuluyor, bunu bilinçli bilinçsiz herkesin bilmesi gerekiyor.