Hocam merhaba
İnsan önce iğneyi kendine sonra çuvaldızı başkasına batırabilmeli.
Geçen gün Türkiye ve karışık yabancı edu gov uzantı backlink listesi sattınız satın alanlardan biride benim, listenin içerisinde 1 tane bile Backlink alabileceğimiz Tr uzantı yer almıyordu ve bunun satışını yapan sizdiniz kendinizdiniz yani. Binlerce yabancı farklı gov edu yazmıştınız ama çoğu aynı site adreslerinin birbirinden farklı sayfalarının linklerinden oluşan çöp linkleri eklenmiş.
Oysaki açıklama kısmında ise Tr sitelerde yer aldıgını yazmıştınız. Ama sadece yazıdan ve açıklamadan ibaretti.
40-50 lira için karşıdaki alıcıya olmayan birşeyi açıklamak yazmak yanıltmak satmak kul hakkı değilmidir ? Bu dürüstçemidir vicdanen??
Yani bu durumlarda kendinizi sorgulamadan başkasına nasıl konu açıp şunları yazabiliyorsunuz??
Niye herkes tuttuğunu öpmeye çalışıyor? Niye adam gibi işini yapan, kimseyi kaziklama amacında olmayan kimse yok ? Bu serbest piyasa mı şimdi?
Bu durumlarda sanki kendimiz çok dürüstçe ticaret yapıyormuşuz gibi kendimizi muaf tutup başkasının kusurunu hatasını kaleme almak sizce doğrumu??
Oysa ben sizin genç bir kardeşimiz olduğunuzu düşünerekten şikayet konusu bile açmayıp r10 ticaretiniz zedelenmesin diye olumsuz -trade bile kullanmadım..
Bu durumda benim mi ticaretim helal yoksa sizinki mi ??
Ayrıca konuya yazdığınız bu sözünüzde o kadar çok haklısınız ki ; Niye adam gibi işini yapan, kimseyi kaziklama amacında olmayan kimse yok ?
Hayırlı akşamlar