Merhaba hocam kişi adını özel mesaj atar mısın
5/6 sen önce forum da çoğunlukla eklentisiz optimize yapan biriydim biz azimiz laf yapmıyor diye iş alamaz oldum birde Forum da Multi üyelik olmadığı halde Ban yemiştim kendi mi 1.5 yıl sonra kimlik ile kanıt sunarak Ban açıldı tabi süreç de optimize alt yapı değişti bıraktım
PHP wp optimize ederdim hatta opencart optimize ediyorduk Forum da çok iyi hatırlıyorum bilgisayar mühendisi opencart sitesi tek dosya ile optimize etmiştim o zaman 50 TL Burun kivirmisdı benim de kalbim kırılmıştı neyse
Kısaca ağzı iyi laf yapan kazanıyor sen ağzınla kuş tut değerin olmuyor.O yüzden forum da iş almak yerine kendi sitelerimiz bakıyorum
Bana aslan kesilen millet e kedi oluyor bunun için güzel bir laf var aslında neyse
Not site uyumlu olduktan sonra eklentisiz optimize olur hatta tek işlem bile hantal bir siteyi uçurur yeterki hosting kısıtlı olmasın veya sunucu
Pm bekliyoruz aklımda ki kişi mi merak ediyorum
Herkes iyi forumlar
hocam sorunun sadece " ağzınızın laf yapmaması " olduğunu zannetmiyorum. yazı yazmakta da sorun var. iletişim beceriniz düşükse, iş alma ihtimaliniz de aynı oranda düşer çünkü sizi dışardan gören, yazdıklarınızı okuyanın ilk tepkisi " daha konuşmayı/yazmayı beceremiyor, bu nasıl iş yapacak? " olacaktır. bunu ister üstünüze alınıp bir hakaret olarak addedin ister dobra bi gerçeklik, bu size kalmış lakin maalesef ki sorununuzun sebeplerinden birisi olduğunu düşündüğüm bu gerçekliğin nihai sonucu değişmeyecek.
size önerim; imla kuralları nedir, nasıl kullanılır, düzgün cümle yapısı nasıl oluşturulur(mükemmel olmak zorunda değil ki hiçbirimizin böyle bir gayesi yok ancak olabildiğince akıcı ve düzgün yazmak bizleri daha dikkate değer kılar) gibi konuları araştırıp en az 1 ay vakit ayırmanız. siz de bu sürecin hem içerisinde hem sonuna geldiğinizde muhtemelen başlangıç noktanız ile son haliniz arasındaki farkı daha net farkedeceksiniz. sizi sadece bu yorumda görmedim pinterest kategorisinde de bolca gördüm ve aynı yazı sorunlarını orada da yapıyordunuz. yani bu, ya dilimize önem vermediğinizi ve keyfinize göre yazıp geçtiğinizi gösteriyor -ki karşınızdaki bu durumda sizi kale almaz- ya da temel eğitim düzeyinde eksiklikler olduğunu - bu durumda da kale pek almaz hele ki yazıyla iletişim kurduğumuz sanal ortamda -. o yüzden önce bu " çok önemli " sorunu çözmeye yoğunlaşmalısınız. ardından referanslarınız, çalışmalarınızla beraber müşterilere akıcı ve düzgün bir dille ulaştığınız takdirde sonuçlara siz de şaşıracaksınız.
not. büyük küçük harf konusuna takılıp laf sokmaya niyetlenen olur belki diye onun açıklamasını not düşeyim. 10 yıldan fazladır sözlüklerde yazdığım ve oralarda istesen de büyük harf kullanılamadığı için sanal ortamda yazı dilim bu şekilde gelişti ve açıkçası özel durumlar harici(örn: Atatürk, Türk Milleti) shift'e basmaya da üşeniyorum.
-
gelelim konunun bahsettiği şahsa.
birkaç zaman önce açtığı tonla konudan sadece tek bir tanesine yorum atmıştım. o da report hesabını etiketleyerek. her gün saçma sapan konular açıp milleti konuda koyun gibi güdüp konuya yorum attırtıp gündeme taşıtıyodu kendisini ve bu sayede bedava reklam yapıp duruyordu. muhtemelen bu bedava reklamların faturasını da birileri saçma, boş hizmetler alarak ödemiş oldu.
geçmiş olsun.