iamoznozkn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk defa kendime ait bir motorsikletimin olmasını istiyorum. Üniversiteye gidip gelmek için kullanacağım. Bajaj pulsar ns 200 almayı düşünüyorum. Fakat ben para biriktirdikçe motorun fiyatı daha da artıyor. Herhalde bu gidişle hiç alamayacağım ya da fiyatı daha da artmadan kredi çekip alacağım. En azından kredi taksitini öderim. Bu arada bahsettiğim motor daha geçen sene 12.000 civarıydı. Şuanda 20-25 bin civarı.
CBR 125R'ların fiyatının yüksek olmasının sebebi A1 ehliyetinin sürebiliyor olması, 16 17 yaşlarında bir çocuğun motora sevdalanıp ehliyet aldığında A1 alıyor ve ilk motoru CBR 125 oluyor gösteriş desen var marka desen var hız desen 125'lerin arasında hızlı giden motorların başında geliyor.

Ayrıca CBR 125R'ların temizi ömürlük fakat taban fiyatta satılan motorlar, deneyimsiz motora yeni başlayan arkadaşların ellerinde hırpalanmış motorlar olduğu için baş ağrıtır.
O yüzden bu fiyata CBR 125R almak yerine NS150, NS200, KTM Duke 200 tarzı motorlar alınabilir ama yine de CBR 125R'ı seviyorum.