İş için bir arkadaş ile görüşülmeye baslamistir
Ozellikle şunu belirtmek isterim kendisi ile konuştuğum anlatabileceğim biri olsun istedim
Bu da aşağıda yazdığım metni okumadan bana pm atanlar bana wa dan direkt yazanlara konu altına yapmayanlarla calisabilecegimi düşünmeyecek direkt olumlu yaklasmadim.
Daha ilanı tam okumayıp denileni yapmayacak kisiler çok üzgünüm isi yapacakları zaman oydu buydu problem çıkaracaklarını dusunuyorum
Aşağıda yazan çok basitti
"İletişime geçenlerin konu altına yazarak trade lerini incelemem gerekmekte" demistim sadece 2 kisi neyin nasıl yapılacağını uyguladı ve sanirim ilk yazan arkadaşı tercih edeceğim

Lutfen artık yazmayiniz

Merhaba,
PHP tabanlı olmasını düşündüğüm web sitesi ile alakalı detaylar şu şekildedir.

Ana sayfada Top list ve reklam alanları (AP) bulunacaktır.
top liste veri olarak yayınlanacak yaklaşık 400 satır (AP) müdahale ile değiştirilebilecektir.
ana sayfada bu satırlardaki her bir linke tıklandığında sistem tarafından otomatik oluşturulan alt sayfaya açılacaktır.
alt sayfasında oluşturduğum 4-5 adet soruya (AP) kullanıcılar puan-yıldız verebilecek ve
bu yıldızlar ortalama alınarak her bir ziyaretçiye yayınlanacaktır (AP) bu 4 5 sorunun genel bir puan ortalaması da sistem tarafından otomatik hesaplanıp hem alt sayfada hem de ana sayfa da toplistte ilgili satırda yayınlanacaktır
bu puanlama altında özet bilgiler (AP) ve kullanıcıların yorum bırakabilme imkanları ile yayınlanan yorumlar olacaktır.
yorumlar, puanlar yıldızlar ve tüm veriler (AP- Admin Panel) ile yönetilebilir veya onaylanabilir onay sonrası yayınlanabilir olacaktır.
kullanıcı kaydı ve kullanıcının bu işlemlerini puan ve yorum verme işlemleri kendi üyelikleri ile yapılabilir olacaktır.
kullanıcılar kendileri için ref linkli kayıt özelliği ekleyebilecektir.
sitede yaptıkları her bir işlem için davet ettikleri kullanıcı puan verme yorum yazma vb işleri için bir değer kazanacaktır tüm bunlar (AP Admin Panel) ile admin tarafından takip edilebilir olacaktır.

yukarıda sıraladığım işleri tamamen yapıp siteyi tasarımı ve yazılımı ile yapabilecek arkadaşlarımızın geri dönüşünü beklemekteyim.
iletişime geçen arkadaşlar konu altına yazmaları ile geçmiş tradelerini incelemem gerekmektedir.
watsapp