Partneri tarafından şiddete uğrayan kadınların çok azına merhamet gösteririm.
Bu forumda pırlanta gibi bir çok gencin sevgilisi yokken bir çok kız kendini döven, hakaret eden, agresif adamlara aşık olup evleniyor.
Saldırganlık kadınlara çekici geliyor, muhtemelen testosteron gösterisi gibi çekici ve ilginç geliyor.
Yani muhlis düzgün adamları değil de böyle psikopatları seçen kızlar maruz kaldıkları şiddetti kendileri davet ediyorlar.
Bunun kesin bir psikolojik açıklaması vardır ama kızlar arızalı, sorunlu, agresif erkekleri çok çekici ve ilginç bulurlar.
Bir erkek ne kadar muhlis, ne kadar ağır başlı ise o kadar ilgilerini kaybederler.
O nedenle sokakta şiddete uğrayan bir kadını kurtarmak için hayatımı falan tehlikeye atmam, genç kardeşlerime de kontrollü olmalarını öneririm.
Öyle bir kadını kurtaracağım diye kahramanlık falan yapmaya kalkmayın, şiddet uygulayan adamı cezalandırmaya çalışmayın.
Gücünüz yetiyorsa polis gelene kadar şiddetin durması için araya girmeye çalışın.
Çünkü her çift bir takımdır ve siz o adamı cezalandırmaya kalktığınızda dayak yiyen kızın kahramanı değil, takım arkadaşına saldıran bir düşman haline gelirsiniz.
Ayrıca bir kadın kendisine sokakta şiddet uygulayacak kadar ruh hastası bir adamı hayatına alıyorsa bunu çevredekiler yardım eder diye güvenerek yapmamalı.
Ben bir kadının aptalca tercihleri yüzünden hayatına aldığı saldırgan bir adamla muhattap olmanın vatandaşlık görevi olduğunu falan düşünmüyorum.
Vatandaşlık görevi olan tanımadığı bir yabancının saldırısına uğrayan bir kadına yardım etmektir.