Kusura bakmayın kim gelirse gelsin düzeltemezler bu saatten sonra.Durum çok vahim.
Yapılacak işlemlere bakalım.
Önce tam demokrasinin hüküm sürdüğü bir ülke için uğraşacaksın.
Sonra Eğitim sistemini sil baştan yapıp asla değişmeyecek şekilde plan ve programını yapacaksın ( bir çok eğitim modeli var alın birini kullanın 15-20 sene değişmesin. )
Torpili mülakatı kaldıracaksın.
Yolsuzluk yapana hapis cezası vereceksin.Babamın dayımın kız kardeşimin yiğeninin kız arkadaşının erkek oğlu filan diye kayırmayacaksın.
ADALETE KARIŞMAYACAK TAM BAĞIMSIZ ADALET SİSTEMİNİ KURACAKSIN.
Sansüre gerek yok kaldıracaksın.
Tecavüzcüye ceza hırsıza ceza hayduta ceza vereceksin.
Öğrencilere kıymet vereceksin.
ÖTV İNDİRME İLE BU EKONOMİ DÜZELMEZ.
İnsanların araba almaları zaten zorken ötv indirdim gençler araba alsın ile iktidara gelemezsin. 5 Sene gençler araba almasın ama 5 sene sonra mükemmel bir ülkemiz olsun.
Uluslararası ilişkileir düzeltecek lakin kimseye yalakalıkta yapmayacaksın eğilmeyeceksin.Diplomatik sorunları uzmanlar çözecek.
Ülke Ekonomisi başına birine söz verip bakan yapıp getirmeyeceksin.Dünyada yüzlerce ünlü ekonomist var alıp birini koyacaksın yada 5-10 tanesini birden getireceksin. Bir kişinin yapacağı iş değil.Uzmanları getir uzmanlar yapsın heyet kur onlara karışılmasın.
Millet vekilleri artık iş yapsın.Meclis toplantılarına katılmak artık zorunlu olsun.
Meclisteki yemek listelerini vatandaşın yediği fiyattan yapacaksın.
Yerli araba diye milyonları boşa atmanın anlamı yok. Yerli araba dursun önce ekonomi düzelsin.Düzeldikten sonra argesine zaman ayırırsın.
Söylenecek çok şey var. Ben gelecem düzeltecem diyene inanmayın.Yapılacak çok iş var.
Çok iyi bir kadro çok iyi bir takım ve milliyetçi ruhu gerekiyor. Allah yardımcımız olsun.
Ben şuanki hiç bir siyasiye güvenmiyorum.Hiç birinin milliyetçi ruhu beslediğinide düşünmüyorum.Varsa helal olsun.
Genç dinamik insanlar lazım bize.Bitik 55-60 yaşında eleğini asmış insanlar değil.