erekaone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsmi lazım değil bu abimizin pazarlama yeteneği müthiş gerçekten hayranım.
Açtığı bütün konuları bir şekilde popülere sokuyor. Çoğunlukla bir tartışma ya da pm isteme vs. yoluyla etkileşimi her türlü elde edip göz önüne çıkabiliyor.

Son iki konusu şu an popülerde ve çok güzel dizayn edilmiş. Kimsenin itiraz edemeyeceği, edecek olanın da taşlanacağı bir format: muhtaç birine yardım ettim ve avukatlık oldum yardım edin şeklinde bu konular. Gerçekten müthiç bir taktik

Herhalde hayatında ilk defa yoksul biri kendsinden para istedi ya da ilk defa zor durumda olan birine denk geldi ki bu kadar derinden sarsıldığına göre

Günlük yaşadığı her ayrıntıyı neredeyse başından geçen tüm olayları bu platformda paylaşıyor
EVET BENİ ASLA İLGİLENDİRMEZ ama bu durum kendisine karşı yapılan olumsuz yorumlara, katılmaya itiyor insanı. Forumda sürekli göz önünde olmayı istiyormuş gibi bir hava oluşuyor.E tabi tüm bunlarda müthiş bir pazarlama yöntemi bana göre.

Kendisine ve forum üyelerine bu alanda başarılar diliyorum
"Bir gün forumda bir eleştiri gördüm, destek olup alıntı yapmak istedim. İşte böyle bir anıydı buda" ne zaman etkisinden çıkarım bilmiyorum.