Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir forumda geziniyorum oldukça faydalı bilgiler edinsem de benim durumumda olan biriyle karşılaşmadım. Ben yazılımcıyım şuanda çoğunlukla yurtdışında bir tanıdıkla iş yapıyorum. Banka hesabıma yurtdışından bir şirketten para geliyor. Bu zamana kadar toplam 8-9K para gelmiştir ve hep aynı şirketten giriş olmakta. Ben de artık mevcut SGK'lı işimi bırakıp bu işlere yönlendiğim için şirket açma kararı aldım ve Genç Girişimci Desteği almayı düşünüyordum. Ancak bu konudaki forumları okuduktan sonra gördüm ki eğer ilerde banka hesapları incelemeye girerse bu faydanılan hibeyi devlet kat be kat geri alıyormuş. Ancak şunu da gördüm genellikle incelemeye giren hesaplar Adsense, Google, Apple gibi bilinen büyük şirketlerin transfer ettiği hesaplar. Şimdi benim durumum incelemeye takılır mı? Takılırsam dava açarsam eğer genç girişimci desteği iptalinin reddi kararı alabilir miyim? Sizlerin önerisi ne olur, genç girişimci desteği mi almalı mıyım yoksa bu desteği almadan kdv ve ihracat muafiyeti gibi yöntemlere mi gitmeliyim(bu yöntemler tam olarak neler)? Bir de kadın olduğum için Kosgeb gibi alanlardan fayda sağlayabilir miyim? Fiziksel olarak bir şey satmıyorum sattığım iş soyut bir yerde bu şartlarda kosgeb desteği alabilir miyim? Kafamda deli sorular tecrübeleri kişilerin yorumlarına ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden...