Arkadaşlar biliyorsunuz, çoğumuz ödemeleri parça parça alıyoruz, 50,100,200 şeklinde ve bu ödemeleri alırken, geçip geçmediğine dair kontrol ederken, iban yollarken vs ciddi bir zaman kaybının yanı sıra, ödemeleri tek parça, maaş halinde halinde almak daha mantıklı geliyor bana.
R10.net'e ait çeşitli kategorilere ayrılmış veya tek hesaba tüm ödemeler geçilsin. Hizmet veya ürün satın alanlar ödemelerini bu hesaba yapsın. Üstelik kredi kartı ile ödeme gibi pek çok ayrıcalık da eklenebilir. Daha sonra r10.net bu ödemeyi 15 günde bir veya ayda bir, herkesin hesabına tek tek dağıtsın. Ödemeler yapılırken, ödeme yapılacak kullanıcının profili vs de seçilebilir.
Bunun dışında, bu sistemin bizi dolandırıcılıklardan koruyacağını da düşünüyorum ayrıca. Bu sistem tabi ki bedava olmayacak, yüzde 7-8 gibi komisyonlar talep edilebilir, benlik bir sorun yok belki daha az da olabilir bilemiyorum sadece fikir aşamasında bu.
Bu sistemle hem biz dolandırıcılıklardan korunur, ödemelerimizi maaş gibi almaya başlar, vakit kaybetmemiş oluruz. r10.net de bu işten ek gelir elde eder. Ticaretin büyüklüğüne bakarsak çok ciddi komisyonların kazanılabileceğini tahmin etmekteyim.
Son olarak ************** yapan kişilerin, r10.net hesaplarında parası kalmış ise, bu paralar çekiliş ile 3-5 üyeye yollanabilir.
İkinci son olarak, trade puanı yüksek kişiler daha az komisyon öderken, trade puanı düşük olan kişiler daha fazla komisyon öder bu sayede dolandırma riskini de minimize etmiş olur, buradan geçinen yüksek ticaret puanı sahipleri de düşük komisyon öder.
Sizce nasıl fikir?