itiraz ile icra dosyasını durdurursunuz , Bu durumda karşı tarafın itirazın iptali davası açması lazım buda uzar gider. En kötü ihtimalle %20 tazminat itirazda bulunduğunuz için haksız çıktığınızda, mahkeme masrafları vs. En iyisi de para ödememiş olursun. Bu tarz şeyler can sıkıyor o yüzden 160 tl önemli değil bu dünyanın öbür tarafı da var öde geç. Sende mağdursun , satın alanda mağdur hesabın ilk sahibinden öteki tarafta alacağın olur .

Bende 2019 kasım ayında 3500 4000 $ gelirli ajansımı sattım , yanında siteyi hediye ettim siteden gelir gelmiyor sözlü anlaştıklarımızı yerine getirmedi diye siteden bilgilerini kaldırdım diye bana 90 bin tl ödemişti o tutarda icraya vermiş . Aylarca 4000$ üzerinde para kazandı 4 ayda verdiği parayı amorti etti ödediği parayı istiyor birde ajansım onun elinde kalacak. Borca ve mahkemeye itirazda bulundum ticari olarak açmıştı arabuluculuğu kabul etmedim. Yetkisiz mahkemeye verdiğinden masraflar onlara kaldı ve yetkili mahkemeye taşındı 11/10/2021 de duruşmamız var yine. Bakalım nasıl sonuçlanacak.