OneGui adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Merhaba

1- Satış internet üzeri ise o kişi mahkemeyi ölse bile kazanamaz, Değilse Hesapsatış sitelerinde sattıysanız ve ödemeyi havale yerine direk sistemden aldıysanız bu durumda işlemler değişiyor. Kişinin Şikayeti nedir ve neden mahkeme açılmış kontrol etmeniz gerek değilse avukat ile görüşüp duruma itiraz edin. Uğraşmam derseniz verin gitsin ama 160tl'nin bir kuruşunu vermem mahkemeye kalsın dersenizde o sizin bileceğiniz bir iş.

2-Eğer Taksit yerine yüklü ödeme gerçekleştirirseniz size indirim sağlarlar.
Ödeme x adlı site üzerinden oldu. Siteye bakiye yükledi alıcı ve ilandaki hesabımı satın aldı. Bende o hesabı 2. bir kişiden almıştım. Hesabımı sattıktan sonra hesabın ana sahibi, hesabi geri almış. Alma işlemi oyunun sahibi Riotgames şirketi üzerinden olmuş ki riotgames de hesap alım satım yaska. Sattığım kişide mağdur olduğu için siteye bildirmiş. Bu olaylardan sonra bende hesabı aldığım kişiyi buldum ve iletişime geçip tehdit edip hesabı geri aldım. Hesabı sattığım kişi ücreti istediğini belirtti bende hesabı verebilirim dedim fakat kabul etmedi. Bende hesabı satıp ücretini vermek için aynı siteye ilan koyunca hesabım kapanıp ilamsiz icra yolladılar. Fakat ilamsiz icra da iceriğinde sadece x şirketine 160 tl borcu var diye bir ilamsiz icra açılmıştı.

A kişisi parayı x siteye yükleyip ilanımı satın aldı.
Bende o parayı banka hesabıma gönderdim.