Merhabalar, forumdan bir smm panelde bakiyem var. Adamların servisler o kadar kötü ki her şu bakiyeyi bitireyim diye sipariş girdiğimde hiç beğeni, lke, izlenme vs yapmadan "tamamlandı" oluyor ve saatlerce hiçbir işlem yapılmadan "tamamlandı" olduğunu ifade etmeye çalışıyorum. Bir seferinde yok sipariş oluştururken ekran görüntüsü aldınız mı dediler ordan iademi yapmadılar. Bir keresinde youtube canlı yayın siparişi için canlı yayın başlangıcında video kaydı yapmadığım için iademi yapmadılar. bir keresinde telegram anket oyu için eksik oy atılmasına rağmen panelde tam görünüyor deyip iademi yapmadılar. Alayacağınız 5 sipariş geçsem 3ü sorunlu çıkıyor. Müşteri hizmetleri ise mesajlarıma genelde görüldü atıyor. Bakiyeyi bitirmek için uğraşırken onu da bitiremiyorum her siparişte sinirlerim tepeme çıkıyor. Özetle sorum ise şu;

Smm panelden bakiye iadesi alınmıyor mu? böyle bir kural mı var? Daha önce iade talep ettiğimde müşteri hizmetleri "dijital servislerde iade söz konusu değildir" gibisinden bir mesaj yazmıştı. ama ben yine de sizlere sormak istedim. İlgisini ve bilgisini paylaşan herkese teşekkürler.