Selamlar bazı acemi arkadaşların açtıkları başlıklara giriyorum ve elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum fakat gördüğüm şu herkes birbirinden video çalmış, başkasının içeriklerini indirmiş yüklemiş, özgünlük yok sonra veryansın ediyor youtube para kazanmayı onaylamıyor, tekrar eden içerik diyor vs vs. Öncelikle youtube eski youtube değil, başkasına ait içerikleri araklayıp kanalınızda yayınladığınızda para kazanamazsınız bunu bilmelisiniz. Biz buna spam diyoruz en son 2016-2017 de bitti bu işler. Eskiden arabesk rapçiler, araba çarpışmaları, komik videolar, kedi köpek vs videoları başkasının kanalından alır seo yapar liste dışı yayınlar basardık sahte hiti beğeniyi sonra herkese açık yapar trende sokar izletirdik para kazanırdık ama o devir bitti. Şimdi youtube çok daha güçlü gerek algoritması gerek mühendisleri vs... Sahte izlenme beğeni ve abone satın alıp dandik proxy sistemlerin google mühendislerini kandırabileceğini sanıyorsanız yanılırsınız. Kısacası bir iş yapacaksanız özgün olmalısınız. Videolarda mümkün mertebe kendinizi göstermeli sunum yapmalısınız. Tiktoklar instagram videoları vs bunlarla para kazanamazsınız haa koyarsın ekrana kendini izler yorum yaparsın o ayrı. Videoya değer katmalısınız eşşiz olmalı. Misal bilgi videosu yapmak istiyosunuz "Dünyanın en soğuk 10 şehri" videosunu yapmadan önce ytde bir aratın daha önce yapıldıysa aynı başlıkları kullanmayın "İnsanları buza çeviren 10 kent" gibi bir başlık atıp yapın. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bu konu altına yazabilirsiniz. Herkese bol şans.
Spam bitmez dostum sadece şekil değiştirir.

. Bahsettiğin içerikleri yapan ve kazanan kanallar mevcut halen.
Süreklilik gerekiyor dostum ve yaptığınız içerikte en iyisi olmalısın. Yada en doğru şekilde içerik üreten. Mesela Hellian - Irmak bu konuda çok iyi. Çok iyi bir oyuncu değilsen de farklı içerikler güzel bilgiler vererekte abone ve izlenme kazanabilirsin.
3 aydır video atmamışsın. En büyük eksi bu. Bir süre sonra dönüp baktığında 1 videonun baya izlendiğini görebilirsin. Gaza gelirsin yine ama aktif aboneler o boşlukta gitmiş olur. O yüzden süreklilik çok önemli.
Ek olarak küçük resimlerin iyi değil.