Bahsettiğim gibi hiçbir partiye üye değilim kimseyi de kollamak gibi bir düşüncem yok. Ülkede kötüye giden birşey söyleyin( ama öyle birşey söyleyin ki pandemi nedeniyle bütün dünyanın etkilendiği birşey olmasın ) dövizin oynaması dışında cin şuan dünyanın en büyük 2. ekonomisi bu tartışılmaz bir konu ama adamların para biriminin durumu ortada. Para kazanma konusu kendinizi geliştirmeniz ve doğru atılımlar yapmakla ilgili kazanan nasıl kazanıyor, kazanan herkesin iktidar partisi mensubu olduğunu sanmıyorum. Siz profesörün görüşünü söylüyorsunuz Türkiye'de yüzlerce ekonomi ve siyaset profesörü var ben ondan iyi bilemeyebilirim ama ondan iyi bilende birçok profesör vardır tek bir kaynaktan beslenmemek gerekir daha önceden de bahsettiğim gibi ben bütün dünyanın kaynaklarından faydalanıyorum. Parlementer sistem uygulayan devletleri bir inceleyin başkanlık sistemi uygulayan devletlere bakın ve gelişmişlik seviyesi olarak farkları analiz edin lütfen parlementer sistemde sorun şu 20 farklı görüş tek bir evet hayır kararı ama aylarca alınamayan kararlar gerisini milletimiz düşünsün konuya son yorumumdur. Keyifli forumlar
Peki hocam haklısınız. Telefonumun resmini de atayım mı?
kimlere cevap yazıyoruz ya.