broqee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin için belki önemli bir süre olmayabilir. Online eğitime giriyorum, yazılımcı olduğum için İnternet üzerinden iş yapıyorum ve benim için bir gün bile büyük kayıp oluyor. Herşeye kendi açınızdan bakmazsanız, insanlar için bazı şeylerin daha önemli olduğunu anlarsınız diye düşünüyorum.
ankara yaşiyorum öğrenciydim samsuna geldim geçen sene uni için ev tuttuk sonra altyapi olmadiğini farkettik 3-4 ay parayla huawei mağaza internet kodlarini alarak hayli para harciyarak geçirdik sonra kaçinçi başvuru olduğunu unutdumuz zamanda türktelekom binanin önünden geçen hatdan binaya hat verebildi.sonrada 14 günlük abonelik internet açilmasi felan bir btk başkani vardi bu operetörlerin servis sağlayicilarinin iflağini kesiyordu tam bir vatan evladi görevini güzelce yapiyordu ne oldu biliyormusunuz öncelikle turkcell gibi büyük şirketler erdoğana baski yaparak indirdiler sonrada 4-5 maaşli akpliler bu şirketlerde sözde çalişan olarak atanarak maaşini güzelce yiyorlar sonuç senin benim gibi garibana oldu şu iktidarin bugününde bir olayin senin vasfında ne kadar önemli olduğu önemli değildir ya paran vardir türktelekom alirsin daha kisa sürede takarlar yada adamin vardi yaptirirlar yada bizim yaşadimiz sorun gibi sürünürsün