CloudVist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanılan otomasyon sistemi (WHMCS) kullanıcı paneline belirli seviyedeki yöneticilerin erişimine izin vermektedir. Buraya giriş için parola gibi gizli değerleriniz kesinlikle en üst yetkili dahil kimse tarafından görülemez (Parola olmadan girilebilmektedir).
İletmiş olduğunuz diğer mailler otomasyon şablonlu olduğundan dolayı imza kısımları farklı olmaktadır. Burada dikkatinizi çektiyse gelen maillerin hepsi mutlaka siz bir işlem yaptıktan hemen sonra gelmiştir. (Fatura mailleri her sabah iletilmektedir bunun istisnası olarak)

Atladığınız nokta hata kabul etmekten çekinmiyoruz , bu konuda dönüş yapılmamış olsaydı , 'yapılsaydı daha iyi olurdu haklısınız' şeklinde cevaplardık. Üst mesajda reboot konusunda bilgi verilmediğini size bilgi iletilse daha sağlıklı olacağını kabul ettiğimiz gibi.

Yanıt vermeyeceğimizi iletmiştik fakat bu konuda düzeltme yapmak istedik.
Moderatör incelemesine göre kararı uyguluyor olacağız.
Birincisi zaten sizin de bildiğiniz üzere ben 01.10.2021 tarihinden beri sisteme erişemiyorum. Yani sunucuyu kullanamıyorum. İadesini 28 gün kaldığı için etmeyecekseniz siz bilirsiniz

Bana attığınız ekran fotoğrafı bile kanıtlıyor. WHMCS paneli ile giriş yapılmamıştır, ne hususla olursa olsun örneğin şuanda r10 hesabıma hiç bir moderatör ne panel ile nede şifrem ile giriş yapabilir. Aynı şekilde google, facebook ve instagram hesaplarımda bu şekildedir. Kabul edilebilir değil. Bu durumdan sonra da ciddi güven kaybına sebep oldunuz.

Ayrıca kendi websitenizden (veritabanını kontrol edebildiğiniz ve yeni girişler ekleyebileceğiniz) sunduğunuz kanıtlar nasıl geçerli olabilir ki? Ben kendimden kesinlikle eminim. Bana böyle bir mail gelmemiştir. Kanıtlamak için mümkün olan her şeyi yaparım.

Söylediğiniz gibi bundan sonra bende moderatör kararını bekleyeceğim.