CloudVist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesaj kutunuzu tekrar kontrol edermisiniz ?
Resim boyutları ile ilgili bir sorun oluştu gönderimini bir kaç dakika geç sağladık.
Evet, geç kalması normal çünkü sisteme kayıt etmeniz biraz zaman almış. Çok ucuz bir numara olmuş. Öncelikle bana mail gelmemiştir, bunu kanıtlamanın bir yolu varsa bana herhangi biri lütfen iletsin, ancak ben elimden geldiği kadar konuyu irdeleyeceğim.

Cloudvist ile yazışmamızda, whatsapp üzerinden yanıt veren kişi tüm saydığım problemlere aynen şu şekilde cevap veriyor:

Alıntı
Ben: Faturaları gününden 15 gün önceden ödedim ancak karşılığında başta nvme sorunu...
Alıntı
Cloudvist: Ön sipariş ile sunucuyu sipariş ettiğinizi görüntülüyorum burada NVME ve 4GB ekran kartı eklenmiş , sunucuda bu 2 donanım bir sebeple çalışmamış size alternatif sunulmuş sunucu ile fark iadesi alarak devam edilmesini seçmişsiniz olarak gözüküyor.
Alıntı
Ben: Daha sonra ip sorunu yaşadık ve hala çözüm üretemediniz...
Alıntı
CloudVist: IP sorununuzu anlayamadım bazı adreslerde erişim hızının düşük olduğunu iletmişsiniz ISP üzerine bir talep iletilmiş bu çözümlenmiş

Yani benim verdiğim mail ile tüm ticketlerimi görüyor. Ancak IP sorununu bana soruyor. Yani sistem kayıtlarına geçmemiş durumda.

Bana özel mesajda mail olarak gönderdikleri şeye lütfen dikkatli bakın.

Bu sözde mail olarak gelmiş Nedense bu maile özel olarak imza kısmında bir değişiklik olmuş. Lütfen bana gelen aynı cloudvist maillerini inceleyin.

Alıntı
Tüm mailleri
Sayın .....,

İçerik

---
Cloudvist
https://cloudvist.com
olarak biterken, bu maile özel olarak gördüğünüz gibi ne isim yazıyor nede e-posta imzası aynı.

Bana mail attık diyerek sundukları şey, iyi niyetli ise bana ulaşmamış bir eposta (ki sanmıyorum, neden ulaşmasın?) yada sisteme yeni eklenmiş, tamamen yalandan oluşmaktadır.

Ayrıca gizlilik gizlilik diye bağıran firmanın kişisel hesabıma biraz önce giriş yapmış olması da ne kadar garip.