ilgilenmiyorum demek için paylaşımı açtığını için sistem sizi onla ilgileniyorsunuz sanıyor bir yandan. tavsiyem bir kaç gün sadece ilgilendiklerinizin üzerine tıklayın çıkın. diğerleri bi süre sonra kaybolacaktır