CloudVist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Yaşadığınız sorun için üzgünüz.
Kullanıcı gizliliği açısından yapılan görüşmeleri ekleyemiyoruz fakat kullanıcımız şikayeti ile ilgili olan tüm görselleri eklemiş. Açıklamaları bunların üzerinden yapıyor olacağız.

Kullanıcımız sunucusunda Vmware ESX kullanmakta olup Vmware ESX'in güvenliğini arttıran hatalı parola denemelerinde ilgili kullanıcının kitlenerek bir süre giriş yapılmasını engelleyen Account Lock Failure özelliğinden dolayı ESX üzerine giriş yapamamıştır.
Bunun bilgisi kullanıcımızın eklediği görsellerde gözüktüğü gibi kullanıcımıza aktarılmıştır. (Kullanıcımız giriş denediğinde zaman zaman hatalı parola uyarısı aldığını iletmektedir. Tarafından eklenen görsellerde gözükmektedir.)

Kullanıcımıza giriş yaptığında bilgi vermesi durumunda bu özelliği kapatabileceğimizi veya sunucuyu reboot ettikten sonra tekrar girişin açılacağına dair bilgi verilmiş olup kullanıcımızın onayından 7 dakika sonra sunucu sonra reboot edilmiştir.
Daha sonrasında kullanıcımızdan sorunun devam ettiğine dair bir dönüş olmamıştır. Burada kullanıcımızın sorunu devam ediyorsa reboot edildikten sonrada Vmware ESX'e giriş sağlayamadığını iletmesi gerekmektedir.

2. bir sorun olarak , kullanıcımız ek talep ettiği IP adreslerine erişemediğini iletmiştir. Resimde gözüktüğü üzere kullanıcımızın talebi teknik ekibimize iletilip sorun olmadığına dair mail ile dönüş sağlanmıştır.
Birisincisi, Vmware ESX ayarları 1 adet başarısız denemeden sonra lock edilecek şekilde ayarlanmış. Reboot ettikten sonra bana hızlıca bilgi aktarmanız gerekirdi, böylelikle reboot ettiğiniz andan hemen sonra ESX'e ulaşım sağlayabilir ve lock ayarlarını yapılandırabilirdim. Bu durumda tek çare reboot'un ardından bana bilgi aktarmanızdır. Çünkü websiteniz üzerinden reboot durumunu gözlemleyebileceğimiz bir panel yok. Varsayımlar ile çalıştığınız için bilgi vermediniz.

İkincisi, IP adreslerine erişim sorunu olmadığına dair gönderdiğiniz mailin kanıtını sunun lütfen.