İyi çalışmalar herkese.

Paratika ile kısa bir süre iş birliğimiz oldu. BU kısa süre içerisinde kazamış olduğumuz meblanın %75-80 ini aldık.Ancak içerde kalan 13-15 bin lirayı alamıyorum.

Yaklaşık 2,5 ay önce tek taraflı fes ettiler posu. Sorun yok dedik kabul ettik. Daha önce bu tür işlemlerimiz olduğu için içerde kalan meblanın gelebilecek harcama itirazları doğrultusunda bekletildiğini biliyoruz.

Ki onlarda bu şekilde beklemeniz gerekiyor dedi.

HİÇ BİR PROBLEM YOK BEKLERİZ.

Lakin en azzzz diyorum dikkat etin 20-25 mail attım. İçerdeki para tamam dursun ama hangi tarihe kadar duracak ? Ne zaman bana ödeme yapılacak tarih verin diyorum.

Sürekli ilgili birime iletildi size dönülecek, kaydınızı aldım ilgileneceğim , ilgili birimden bilgi alıpsizi arayacağım gibi gibi cevaplar ile 2,5 aydan fazla oldu.

Şimdide oluşturduğum destek kayıtları cevap gelmeden çözümlendi deyip kapatılıyor.

Bddk ya şikayet edeyim dedim ilgili listelemeyi bulamadım banka ve varlık şirketleri çıkıyor ilerleyemedim.

Bu konuda bilgisi olan varmı ?