Merhaba. Udemy.com üzerinden vermiş olduğum eğitimle , sıfırdan ileri seviyeye WordPress ile ilgili 12 saatlik bir eğitim videosu yayınladım. Daha önce Udemy.com dan eğitim alanlar ya da siteyi bilenler çok iyi bilir ki verdiğimiz fiyatların çok altında eğitimlerimiz satılmakta. Bilindiği üzere web siteleri artık WordPress ağırlıklı yapılmaya başlandı. Sizlerde bu eğitimle kendi sitenizi kurabilir ya da ek iş olarak yapıp para kazanabilirsiniz.
Udemy.com üzerinden vermiş olduğum eğitimle;
-Sıfırdan başlayıp her detayı anlatmayı özen gösterdim.
-Anlaşılmadık yerlerde ya da oluşan problemler de anlık olarak bana soru sorup , maksimum 15 dakika içinde geri dönüş sağlamaktayım.
-WordPress sürükle bırak yönteminin en fazla kullanılan eklentisi Elementor anlatımını en ince detaylarına kadar örneklendirerek anlattım.
-Eğitim sonun da , Blog , haber , spor , film , e-ticaret gibi siteleri kolaylıkla yapıp bu siteleri Google'ye sorunsuz bir şekilde indexleyebileceksiniz.
-SEO tabanlı anlatımla , oluşturduğunuz web sitesinin görünürlük ya da üst sıralarda olma gibi durumlarını çok daha iyi kavrayabileceksiniz.
-Kursu bitirdikten sonra dünyanın en büyük eğitim platformlarından biri olan Udemy.com üzerinden sertifikanızı alabileceksiniz.
Buraya yazamadığım ama çok daha fazlasını anlattığım "Kodlama Bilmeden Profesyonel Web Sitesi Yapma" adlı kursumdan çok fazla yararlanacağınızı düşünüyorum.

linki buraya bırakıyorum.

https://www.udemy.com/course/kodlama...umu-wordpress/

Tüm r10.net kullanıcıları ve misafirlerine iyi günler dilerim.