Ya artık sana hocam bile demek istemiyorum. Sana saygı duymak bile istemiyorum. Senin tuzun kuru. Boş boş yorum yapıyorsun. Tüm devletler ABD ye vergi ödüyor. Haraç olarak düşünme bunu. Sadece telefon uygulamalarindan alınan vergiler. Telefon üreten ülkeler öder bunu. Bunun gibi birçok örnek verebilirim. Kardeş Ecevit döneminde Türkiye ye ambargo uygulandı. Senin yaşın kaç bilmem ama. Şuan Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin sahibi bizsek bu Ecevit'in sayesinde olmuştur. Bu yüzden Türkiye ye ambargo uygulandı. Sen çok a haber izliyorsun belli yok tatil falan şu r10 da bu kadar süre takilipta bunları söylemek pes doğrusu ne deyim. Daha cevap vermeyeceğim sana. He bu arada senin fikrini değiştirmek istemiyorum senin gibi biriyle aynı partiye oy vermek kendime hakaret sayarım. Sen kal orda
Neden vergi ödüyor onu düşünelim bi adamlar bütün dünyadan zeki çalışkan ve geliştirmeye açık adamları topladılar bilindiği gibi amerikan ırkı denen birşey yoktur ve toplama bir devlettir.Bu adamlar teknolojiyi geliştirdiler instagram facebook apple gibi birçok dünya ülkesinden daha zengin şirketler kurdular. Ecevit döneminde ambargo uygulandı doğru söylüyorsun peki şimdi türkiye azerbeycana yardım ediyor libyaya karışıyor diye neden bir yaptırım uygulanamıyor bunu bir düşünmeni isterim. Aslında bizi küçümsediler teknoloji ve silah sanayinde gelişmemizin nedeni biz istedik parasını verdik satmadılar bizde kendimiz yaptık ve bunu kim yaptı türk evlatları yaptı. R10 da bulunmak ayrı kendini geliştirmek ayrı bir konu r10 bana çok fazla şey kattı şuan ki ekonomik statümün çok büyük bir kısmını bu formda öğrendiğim bilgiler sayesinde kazanıyorum ve bütün r10 ailesine bu konuda şükranlarımı sunuyorum. Ben partizan değilim ama haksız yere eleştiriyede karşıyım deminde bahsettiğim gibi r10 bana çok fazla şey kattı ama neden sadece birşey alıp satmakla uğraşmadım okudum anladım yorumladım geliştirdim araştırabilirsin şuan herhangi bir satış konum bulunmuyor ama 1 yılı aşkın bir süredir platin üyeyim bunun nedeni r10.net'in bana kattıkları için ufak bir gönül borcu. Herkes istediği partiye oy vermekte özgürdür bilsem ki x parti ülkemi daha ileriye taşıyacak 1 dk düşünmem o partiye oy veririm senin benim partim demeden ama x parti ya da x adam gitsinde ne olursa olsun dersek o zaman bittiğimiz gündür. Herkese hayırlı geceler dilerim.