Ülkemizde şuan döviz rezervi var Ecevit zamanında döviz rezervi değil IMF den alınan borç döviz vardı kasa boştu yani. Bak kendinde söylüyorsun tarımsal alanda üretim yapıyorduk diye peki ürettiğimiz tarım ürünleri ile neler alabiliyorduk sattığımız da 1 kamyon samana 1 MP3 player veriyorlardı. Şimdi Amerika diyor s400 alma yinede alabiliyoruz eskiden alsaydıkta görseydik döviz nasıl fırlıyor. Amerika İngiltere'nin evet parası bizden değerli ama hükümetleri kapanmak üzere neden mi borçlarını ödeyemedikleri için Türkiye devletinin hiç böyle bir haberini duydunuz mu son 20 yıldır ben duymadım. Çin ABD ye vergi odiyen devlet değil artık dünyanın 2 numaralı ekonomisi ki kısa zaman içinde 1 numara olucak bunu da görucez. Tamam diyorsun ki iktidarı sevmiyorum gitsin kim gelicek kemal Kılıçdaroğlu ülkeyi yönetebilir mi bence hayır Ekrem imamoglu desen tatilden ülke yönetmeyi deneyebilir bak de ki bana Yılmaz Büyükerşen o zaman derim ki evet belki o bu seviyede bir yönetim yapabilir ama onun dışında CHP den bir adayın gelip ülkeyi yonetebilecegini sanmıyorum. Dış güçlerin istediği şu eski parlamenter sistem gelsin Türkiye tekrar kuklamız olsun istersek tütün uretsin istemesek zeytin uretsin o paralarla da bizden silah alsın ekonomi hiçbir zaman adam olmasın. Birde sayın Kılıçdaroğlu diyordu fetöculeri çıkarıcam birde yıllardır ödenmeyen maaşlarını devlet kasasından ödeyeceğim yani iktidara gelse bile sana bişey yok canım kardeşim ☺️
Ya artık sana hocam bile demek istemiyorum. Sana saygı duymak bile istemiyorum. Senin tuzun kuru. Boş boş yorum yapıyorsun. Tüm devletler ABD ye vergi ödüyor. Haraç olarak düşünme bunu. Sadece telefon uygulamalarindan alınan vergiler. Telefon üreten ülkeler öder bunu. Bunun gibi birçok örnek verebilirim. Kardeş Ecevit döneminde Türkiye ye ambargo uygulandı. Senin yaşın kaç bilmem ama. Şuan Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin sahibi bizsek bu Ecevit'in sayesinde olmuştur. Bu yüzden Türkiye ye ambargo uygulandı. Sen çok a haber izliyorsun belli yok tatil falan şu r10 da bu kadar süre takilipta bunları söylemek pes doğrusu ne deyim. Daha cevap vermeyeceğim sana. He bu arada senin fikrini değiştirmek istemiyorum senin gibi biriyle aynı partiye oy vermek kendime hakaret sayarım. Sen kal orda