Site adresi: socialtoolsonline.com Site İçin İstenen Fiyat : 300 TL Sitenin aylık getirisi: - Sitenin açılış tarihi: 30/12/2020 DA / PA Değerleri: - Kategori, sitenin içeriği nedir: Sosyal Medya & QR Kod Sistemleri Günlük hit sayısı: Ölçülmedi Ziyaretçi kaynağı: %100 google Domainin Yaşı: 287 gün Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik satılıktır. Hosting dahil midir: Hayır, sunucumda barındırıyorum idare edilir. Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır yok, alıcı kontrol etmesini tavsiye ederim. Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır yok, alıcı kontrol etmesini tavsiye ederim. Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Herhangi bir problem yok Eklemek istediklerim ;
Bu siteyi bir arkadaşımdan satın almıştım öncelikle sosyal medya araçları scripti kurmuştu youtube, instagram, facebook, twitter, tiktok başta olmak üzere +33 platform destekleyen gönderi, video, müzik indirme scripti codecanyondan satın almış aynı şekilde qr kod scriptide satın almış fakat birden fazla hesapları olduğu için market üyeliğini kaybediyor daha sonra mail üzerinden yazılımı satın aldığı arkadaşa mail atıyor arkadaşta yazılımı satın aldığını gördüğü için sistemden dosyaları elle iletti sağolsun siteyi alacak arkadaşada yardımcı olacak market üyeliğini kaybettiği için mailden bize güncellemeleri iletiyor geldikçe sistemde şuan qr kod scripti mevcuttur. Hiç günlük kontrol sağlamadım search console verilerini alta ekledim ;
Satma Nedenim : Yeni proje olan blog sitemizi açacağım için satıyorum ayrıca elimde boşta duruyor.