PetitJoueur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam düz mantık bakıyorum. Eğer bir ortamda hizmetinizin karşılığını alamıyorsunuz ya o ortamda iş yapmayacaksınız ya da verdiğiniz hizmeti değiştireceksiniz. Forumdaki üye sayısı bu denli hızlı artmaya devam ettiği sürece bu tür şeylerle çok daha karşılaşırsınız gibime geliyor.
şikayetler baya çoğalıyor hocam birde bize 8-10k arası maliyeti olan projeleri 1000 tl gibi bir rakamlara satışa sunuyoruz evet tabiki pazarlık olur yardımcı oluruz lakin 3 5 gün sürekli arıyor bakamıyorum mesaj atıyor r10dan yazıyor alacaksanız ödemesini yapın başlarım diyorum ek özellik içinde tabi ekstra ücret alacağım gidiyor direk
Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her cümleme ek ücretle sıkıştırıyorum genelde

1 kere iş yaptığım bir daha yazmıyor bu hem iyi bir şey hem kötü bir şey ama olması gereken bu.

Uğraş gerektirmeyen şeyler de yapıyorum tabi ki ancak kimisi 4-5 saatlik bir revize isteyip şunu da yapar mısınız dediğinde ''ek ücretle tabi ki cevabını alıyor''
hocam bendede öyle eğer değişiklik vs istemiyorsa anahtar teslimi ediyorum sadece bilgileri kendisi girecek onu bile bazen yapıyorum ama hem almayıp hem günlerce vakit çalmak çok kötü durum.
trk2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ortalama fiyat listesi yaparsaniz kimse 100tl teklif edemez diye dusunuyorum.
hocam projelerimde fiyatlar yazıyor hepsinde ek özellik içinde bir fiyat veremiyorsunuz direk isteklerini dinleyip öyle ayarlıyoruz .