Dün gittim bi kafede oturduk.
tabi ben karşı tarafı nazik olmak babında tüm kafasındaki soruları almak istedim.
Açıkcası tüm beklentilerini önce ben ona sormasına izin verdim.
kendi cevaplarımı ondan sonra verdim.
sonra bana çok politiksin dedi?
Dedim nedir politik valla unuttum cevabı
mersinli cihangir abinin takdiği kullandım.

https://www.youtube.com/watch?v=Eg8HNbgKOH4

aile içiğnde bir karar alınacaksa ortak bir karar alınması gerektiğini
giyim tarzi konusunda soru sordu dedim eğer yanlış bir durum varsa söylerim eğer yinede giymek istiyorsan senin kararına saygı duyarım dedim.
çok sık iş değiştirirmisin dedi. daha iyi hangisi ise herzaman daha iyi olmaya çalışırım dedim
kadının kazancı erkekten çok ise bozulur musun kompleks duyarmısın dedi. gülümseyerek duymam dedim.açıkcası kazanılan aile kazanılıyor düşüncesindeyim dedim.
dedi ben atandım gittim diyelim dedi bende dedim yanına gelebiliyorsam gelmeye çalışırım dedim. diğer işlerim var onlara devam ederim dedim.
tam saat 6 da bulluştuıkl 8 de ayrıldık 2 saat konuştuk.
kendimi ona hoşlandığımı beğendiğimi yüzüne söyledim.
çok duygusal mısın dedi duygu ile karar verir misin dedi hayır dedim kızgın ve sinirli yada mutlu olduğum zamanlarda karar vermem dedim
siyasi fanatizm varmı dedi? açıkcası sen fizik öğretmenisin dedim orada itme ve kuvvet sonucu değişmeyeceği gibi gerçeklerde değişmez gerçek ne ise onu tutarım bu vatan için kim en iyisini yapıyorsa onu desteklerim dedim.
neden numaramı istemedin dedi.bende dedim ayıp olur dedim. açıkcası ilkten numara istesem abaza gibi görünürüm dedim kendi kendime.yada keko diyelim.
numaramı istedi ondan numarasını istedim çaldırdım kaydettim vs. şimdi ne yapacağım bilmiyorum.
Açıkcası yemeğe çıkarayım düşüncesindeyim?
sizce yemek iyi bir fikir mi ? yemek olacaksa nasıl bir ortam olmalı?
Maaş vs sordu söyledim.ek gelir vs dedim.
evim vs olduğunu da dile getirdim. şaşırdı bu yaş tamı diye ? aslında biliyordur diye düşünüyorum da bilmemezlikten geldi gibi.
yaşlarımız aynı. bir yakın sayesinde tanıştık diyelim.
birde sürekli aileme danışırım tecrübelerine dayanarak dedi , bende dedim şuan yaşlarımız belli ailemiz yaşları belli onlar bir yere kadar akıl verebilir dedim(ölecek yani dedimn.önemli olan ortak istişare yapmamız dedim.
sonra dedi arkadaşlarımla dışarı çıkabilir miyim dedi il dışından geldi izin verir misin dedi.ben dedim buluşma değil ben evden giderim onları evde misafir edersin dedim sonuç olarak uzun yoldan geldiler dedim.
izin veririm dedim açıkcası.
banada sordu sen gider misin arkadaşlarınla bir yere dedi nadir dedim.

arkadaşlar iyi kötü yazdıklarımı değerlendirir misiniz ? Teşekkür ederim