TolgaSERT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hayırlı satışlar tek anlamadığım konu 130k ciroyu gördüğü içinmi 10k satıyorsunuz eğer öyle değilse 0'dan açıcak olanlar zaten reklam verse bu cirolara ulaşmaları mümkün çünkü bu işin sırrı reklam hayırlı satışlar
Merhaba hocam, bu dediğiniz tabiki her reklam bazlı çalışan sektör için geçerlidir ancak konudaki ufak detayı kaçırdınız sanırım. Reklam optimizasyon, ayarlamalar, anahtar keliemeler ve tecrübemle beraber veriyorum Bu tecrübelerin içinde 2 yılda edilen zararlardan çıkarılan karlar da var tabi. Ben bu siteyi açtığımda forumda bir paket satış sitesi furyası vardı ve bir, iki ay içerisinde yüzlerce site açıldı, bu sitelerin içerisinde ayakta kalmış bir kaç site kaldı, ben sürekli sektörde olduğum için düzenli reklam verenleri, otorite olanları ister istemez takip edebiliyorum. Tabiki 0 dan bir paket satış sitesi açılıp aynı cirolar reklam verilerek yapılabilir, bir e-ticaret sitesi açıp farklı bir ürünüde reklam vererek satabilir insanlar, hatta burada satılan bir çok siteyi satan kişiler gibi uğraşarak veya reklam vererek aynı statüye getirebilirler. Saygılar iyi akşamlar