Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bi konuda herkes senle aynı düşüncede olmayabilir dostum bunu anlaman lazım, o öğretmenin haksız olması seni haklı yapmaz konuda herkese laf edip özür dilemek çare değil @ademakcan; a o konuda 700 ticaretin benim 5 ticaretim etmez deyip ego kasmasını biliyorsun burada bu öğretmenin (Bu öğretmenin yaptığı yanlış ama sende aynısını yapıyorsun) yaptığına laf söylüyorsun tamam en çok sen kazanıyorsun en haklısı da sensin deyip poh pohlanmayı istiyorsun bu arada şuben gerçekten fransaysa bi gurbetçiyle bu kadar çok konuşmam bile hata

YİNE BİRİ DAHA TERS KÖŞE OLDU.

SEN ADAM DEĞİLSİN.
Sen adam olamayacaksın. Sanane benim yaşadığım ülkeden? sanane benim kendi işimden o kişi dün bana "100 tl vereyim böyle konular açma dedi" bende ona gayet en iyi şekilde yazdım.
Sen adam olsan olayın aslını bilirsin öyle yorum yaparsın. ama adam değilsin.. dün ben o adama mesaj gönderdim dekontları ileteceğim dedim bana hakaret etti gerizekalı dedi.
Konuşmaları buraya ekliyorum.

SEN ADAM DEĞİLSİN. SANA YURTDIŞINA GİTMEN İÇİN FIRSAT VERİLSE UÇARAK GİDERSİN.
HE ADAM DEĞİLSİN DEDİM DİYE DARILIYORSAN SEN ADAM FALAN DEĞİLSİN. SEN DE BU MESAJLARI YAZAN KADAR PİSLİK BİR KAREKTERE SAHİPSİN.

şikayet konusu açacağım dedim " anama sövüyorsun sen dedi" NEREDE ADAMLIĞNIIZ?