Osmanlihitafi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle yorumunuz ve bilgiler için teşekkürler ederim. Ancak burada "herşeyden para istiyorlar..." dememdeki sebeplerin başında, her eksik ve her hizmet için para meselesi açılıyor. Biz bu kursa öyle 1-2 milyar değil fazlasını ödüyoruz. Madem ki kurs ücreti alınıyorsa, misal veriyorum bir tahta kalemi olsun kursta. Sözlerim size istinaden değildir lütfen yanlış anlamayın sistemi sorgulamak istiyorum kısacası bu denli sıkıcı para isteklerinin ardı arkası kesilmiyor sadece.
Hocam sınava girerken aşağıdaki ücretler dışında farklı ücret talep ediyorlarsa bu yasak, aşağıdaki ücretlere ek sadece başarılı şekilde geçtiyse +200₺ dediğim gibi belgelendirme ve kart ücreti var. Harici ücretlendirme yapılması yasaktır.
Aşağıda ki listede firmaların fiyatlarını görebilirsiniz bakanlık tarafından onaylı şekilde, bu bildirilip onaylanmış fiyatlardan eksik veya fazla para alamazlar sizden. Dediğim gibi firma adını belirtirseniz veya eşinizin sadece t.c. kimlik numarasını özelden benim kendi panelimden bakabilirim hangi firmadan ne kadar ücrete vs girdiğinizi sizi de bilgilendiririm numaranızı da bırakın mutlaka