Öncelikle mantıklı bulduğunuz için çok teşekkür ederim Benim bir hayalim var...
Yaş olarak baktığınızda Yirmili yaşların ortalarında Yaklaşan bir bireyim ve öğrenim hayatım bittikten sonraki ki çok kısa bir süre kaldı Okuduğum okul ve ailemin beni yönlendirmesi gereğince aktif siyasete atılmak üzereyim bu noktada aktif siyasette her görüşün her bireyin düşüncelerini yapısını öğrenmeye çalıştığımdan bazen size farklı gelebilen bana ise hem okulda öğretilen hem de değerli hocalarımdan aldığım Gözlem bilgisi sayesinde faydalı tecrübeler kazandığım Konu ve yorumlar açıyorum Sonuçta siyasi hayatta görüş ve düşüncelerinizin bir başlangıç noktası olmak zorunda ve ve yine siyasi hayatta kendi görüşlerinizi halkın görüşlerini ve içinde bulunduğunuz partinin görüşlerini dengelemek çok önemli onları bir kefeye koyduğumuzda bu görüş farklılıklarını eğer giderebilecek bir siyasi duruş oluşturabilirsem hayalim belki gerçekleşebilir inancındayım sonuçta yalnızca 80.000.000 bir şansım var
Tebrik ederim hocam. Durum hakkında başarılarınızın daim olmasını dilerim. Konunun ardında ki anlamı sezdim sanıyorum. Sağ olun.