Severek izliyorum, kendisi için en doğru olanı yapmış. İmkanım olsa vatandaşlık ve meslek eğitimi için ben de katılmak isterdim. Şimdi birkaç fırıldak çıkar vatan haini falan ilan etmeye kalkar beni aman. Videodaki anlatılan Amerikan ordusundaki aynı sistem ve imkanlar Türkiye'de de olsa mesleki eğitim ve sağladığı avantajlar için burada da katılmak isterim. Orduya katıldıktan sonra elde edilen avantajları ne güzel anlatmış. Türk'üm Türk olmaktan gurur duyuyorum ama salak değilim kimse kusura bakmasın. Bu dünyaya bi kere geliyorum, hayatımı nerede daha iyi idame ettirebilecek imkanım ve iş olanağım varsa orada yaşamayı isterim, yanlış anlamayın lüks demiyorum idame diyorum çünkü Türkiye'de hayat idame ettirme derdine düştük artık. Amerika ordusuna girip eğitim alacağım diye Türk olduğumu unutacak değilim ya da güzel tarihimize olan hayranlığım da azalmayacak. Aksine orada çevremdeki insanlara Türkiye tarihine ait hayranlık duyacakları şeyleri seve seve anlatırım. Her ülkeden gideni vatan haini ilan etmeyin artık. Hiçbir şey insan canından daha kıymetli değil, bir baba oğluna pantolon alamadığı için intihar ediyor bu ülkede, aynı baba ailesine geçindirmek için böyle bir imkan yakalıyorsa sonuna kadar kullanmalı, bunun için de size söz ya da damgalama hakkı düşmez.