Üstad öncelikle eline sağlık mükemmel bir proje olmuş. Test yaparken 2 şey kaçırdım sanırım.
İçeriği Çekiyor fakat content kısmında bulunan form alanını çekmiyor. Form alanı içinde bulunan yazıları çekmiyor.
2. Özel alanlara içerik çektirme yokmu acaba? Çözemedim tüm videoları izledim yasa ben anlamadım. Sitede özel alanlar var karşı sitedeki özel alanları kendi sistemdeki özel alanlara nasıl aktarabilirim varmı öyle bir özellik eğer varsa hemen sipariş geçicem çünki çok lazım. Almadan önce sormak istedim.
Teşekkürler. Eklenti, formlar için özel bir işlem yapmaz. CSS seçicisini girdiğiniz HTML elementini tamamen alır. Eğer formlar görünmüyorsa, WordPress ile alakalı olma ihtimali daha yüksek. WordPress, yazının içeriğine doğrudan eklenen JavaScript kodlarını ve iframe elementlerini de otomatik olarak, güvenlik açığına yol açabilecekleri gerekçesiyle, yazının içerisinden kaldırıyor. Bu gibi elementleri gösterebilmek için WordPress'in kendisinde tanımlı olan veya WordPress'e bir eklenti/tema yoluyla tanımlanmış kısa kodlar kullanılır. Örneğin, hedef sitedeki bir form elementi yazının içeriğinde görünmüyorsa, bu form elementini, eklentide bulunan bul-değiştir yöntemlerini kullanarak, sitenizde tanımlı bir kısa koda dönüştürebilirsiniz.
Eklentide özel alanları kaydetmek için seçenekler mevcut. Eklentide bu özel alanların ismi "yazı metası" olarak geçiyor. Site ayarları sayfasında,
Yazı Sekmesi > Yazı Metası bölümünde bulunan seçenekleri kullanarak özel alanların değerlerini kaydedebilirsiniz. Eğer değerlerini kaydetmek istediğiniz özel alanların değerlerinin özel bir yapıda olması gerekiyorsa, eklentide bu mümkün değil. Eklenti, özel alanların değerini yalnızca düz yazı olarak kaydedebiliyor.