Yorumları okuyorum da bazı meseleleri aklım almıyor. İşine gelince protest olan r10 halkı şimdi ise lâl olmuş durumda.
Ne oldu da bu kadar kısa sürede bu değerler unutuldu?
Bazı şeyler karakter meselesidir.
Daha iyi imkanlar için ülke değiştirilir herhangi bir problem yok.
Ülke değiştirirsin, gereğini yapar bedelini öder (zaman, emek,para) oturum ve vatandaşlığını alırsın.
Burada karakter devreye girer, bir açıdan baktığında elinde çocuk kanı olan bir ordunun mensubu olup vatandaşlık almak var diğer yandan ise emek verip farklı yollar yöntemler belirleyerek vatandaş olmak var.
Düşünün k*rd*stan diye bir devlet var vatandaş olmak için askeri oluyorsun. Aynı şey.
Karakter meselesi tamamen karakter.
Türkiye genci bakınız Türk demiyorum Türkiye genci DİK duruşlu ve onurlu olmalıdır. Ne olursa olsun para için onurunuzu satmayın!
pkk, ypg v.b. terör örgütlerini besleyen bir ordudan bahsediyoruz. bu beslediği leş sürüleri ülkemizde "15 bini aşkın kişi yaşamını yitirdi, binlerce kişiyi yaraladı."
Ne ocaklar söndü dostlar, kundaktaki bebeler annesiz babasız kaldı. Tek çocuğu erkek olup askere gönderen aileler çocuksuz kaldı soysuz kaldı.
Yıllarca emek verip dirsek çürüten Şehit Şenay Aybüke'nin ve nice öğretmen, doktorun hayalleri yarım kaldı.
Büyük Orta doğu projesinin mimarını ne çabuk unuttunuz? Bu projeyi kurgulayan amerika, uygulayan amerika ordusudur. Benim vatanımda kanımı döken bir ordunun aracılığıyla amerika vatandaşı olacaksam yere batsın öyle vatandaşlık.
Ben ve benim gibiler bunları unutmayacak.