Hocam anladığım kadarıyla mantıklı bir bireysiniz bunu sadece yorumlarınıza bakıp anlayabiliyorum. Ama anlamadığım geleceği analitik düşünce tarzında düşünebilir ve de bu konuyu açmadan evvel durum hakkında geleceğe dair bir analiz geçebilirdiniz, neden açma kararı aldınız ki elbet tabii her türlü gizli sövgü, kibir bir tutam da hırs görecektiniz başka ne olabilirdi ki. 😇
Amacınız ön yargıyı bir nevi tartmak mı? İphone kullanmak Türkiye şartlarında bir lüks dolarında tarihi rekorunu kırdığını ve de kırmaya devam edeceğini göreceğimiz kesin olduğunu varsayarsak pekala bir kesimin durum hakkında erişemeyeceğinide biliyoruz. Erişemeyen kesim sizin durumunuzu da deneyimleyemiyorsa vay gelsin sövgüler..
Yine anladığım kadarıyla ortanın üst halli olduğu bir Aileye sahipsiniz, bunu yine yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla 'Ortam' demişsiniz ortam zengin ve de orta halli bir üst kademesi durumundan oluşuyor olmalı, aynı şekilde Babanızın otomatik ödeme talimatı olduğunu varsayarsak anlık girişler ve de maddi akışlar olmalı aslında bakarsanız anladığım tutum aslında hiç de zor durum da değilsiniz, ki bunu belirtmediniz zaten dile getirmek istedim sadece hocam.
Veya bütün bu etkinliklerden ziyade sadece 'Konuyu açtınız, bu kadar. Her hangi bir gerekçe yok, olmasına gerekte yok burası özgür bir forum, sizde özgür bireysiniz'
Hayırlı olsun hocam.
Para gider, tekrar gelir. Para döngüsü içerisinde kibir ve de hırs yapan insanlar sadece parayı para olarak görür arkasında ki anlamı asla bilemez ve bilmeyecektir.
Açıkcası anlamadığım durum bunca hırsızlık durumu ve de durum hakkında aslında cebimizden hiç çıkmaması gereken tutarlar. Kim bilir ne kadar 18 Binler gidiyor, ama insan farkında olmadığı durumu es geçermiş, sizinkisi ise bir gerçek ve de ön yüzden ibaret.