k4d1rw0w adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX slmgr /skms kms8.msguides.com slmgr /ato

cmd üzerinden bu kodu çalıştırın, ben her formatımda hep bunu kullanıyorum. Umarım işinize yarar.
Yaşadığım sorununbununla alakası yok hocam. Siz bununla orj lisanslı olmayan win10 lisanslaması yapıyorsunuz değil mi? Benim win10 zaten orj lisanslı. Son güvenlik güncellemesi ile birlikte, sanırım tamamen defender'ı kapatamıyorsunuz.

Stein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bulut tabanlı korumayı ve fidye korumasını kapatmayı unutmuş olabilirsiniz, bu ayarları kontrol ettikten sonra alıntılar mısınız?
Kapalı hocam hepsi. Hatta benim pc de defender kökten kapalı gibi. /Regedit üzerinden işlem yaparak kapattık normalde. Ama dediğim gibi Windows bu duruma ciddi bir önlem almış gibi. Yapılan güvenlik güncellemeleriyle işi daha da zorlaştırmış gibi. Herkesi lisanslı pro kullanmaya zorlayacaklar gibi. Defender'ı tamamen kapatmak adına yukarıda bir arkadaş, bir link bırakmıştı. İlgili link editörü sitede şöyle bir yorumda bulunmuş,

''Artık Windows 11 ve Windows 10'da çalışmıyor, Bazı kötü amaçlı yazılımların sistemlere bulaşmak için eski sürüm Cmd parametre desteğini kullandığını tespit ettik. Güvenlik nedeniyle artık komut istemi desteği sağlamayacağız. Bunun için üzgünüm.

https://www.sordum.org/9480/defender-control-v2-0/

Eğer güncellemelerde Güvenlik güncellemesi varsa, güncelleme yapmamanızı tavsiye ederim.