bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence iyi laptop alsaydın daha mantıklı olurdu.
Neyse hayırlı olsun bari
Teşekkürler sırada o var.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de 'babama 18 bin TL'ye telefon aldım' diye okudum. Hayatımda gördüğüm en ilginç konu. Benim babam bana 50 TL'ye hamburger alınca bir araba laf ederdi. Siz 18 bine telefon aldırmışsınız hâlâ küfür ediyor diyorsunuz. 😂 😂 😂
haklısınız dünyanın en iyi babasıdır kendisi eşi bulunmaz

çaktırmayın konuyu bu konuyu okutuyorum da

Pikselizasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir başlık neden var? 18 binlik telefon, prof. kamera. Var mı başka detay? Kolunuzda altın saat veya masada bwm anahtarı, sigara ve zippo. Mesajı yazarken kısa paça pantolon mu giyiyordunuz? Şimdilik merak ettiklerim bu kadar. Teşekkürler.

Son olarak alıntılayalım:
Hmm yani bu dediğinizi yapmam için forumun %90'ı kız olmalı ki havaya girip atabileyim ayrıca anahtarda bmw değil porche olurdu olsa idi anahtarı araçın suretinden olduğu için tatlı bir görüntüsü var da :P
PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sana birşey yapmaya yaklaşırsa telefonu kırmakla tehdit et belki biraz caydırıcı olabilir
mantıklı hemde çok
erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eşim ve benim aylık ortalama gelirimiz hersey dahil 55-60k ama 2 bi tl lik bir tel isimi görüyor. Konu zengin veya fakir olmak degil. Konu ezikliğin kamufle edilmesi çabası.
Aslında arkadaş ortamında ezik olarak kalmama çabası diyelim diyeceksiniz ki ortamını değiştir kolay olmuyor maalesef bu
chalap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yerleri süpürüp yemek yapmaya da yardımcı oluyor mu?
Henüz değil ama son güncellemede bekliyoruz bu özellikleri inş
silverboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hahahah okuldaki cocuklara benzer mesaj attım vallaha ne yalan söylim
asabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
18 bin TL 2014 yılında 2005 model bir Fabia almıştım.
Nereden nereye geldik.
Bu fiyatlarda birşey alacaksam her zaman şunun hesabını yaparım.
Aldığım bu pahalı ürün bana bu parayı kazandıracak mı? Eğer kazandıracaksa alırım yoksa asla vermem.
Hocam aslında şu var apple ürünlerinin değeri çok uzun bir süre değişmiyor bir kaç k zarar ile hemen nakde dönüştürülebilir.
DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
18k telefona vermem için cebimde en az 3 4 milyon TL para olması gerek.

Ne yapılacak ki o telefonla ne gereksiz masraf Allah kolaylıklar versin babanıza düşman gibi evlatsınız
babamı çok severim öyle demeyin
digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Girişimci badgeli bir platin üye telefonunu babasına aldırıyor.
Aldırdığı 18 binlik telefonun muhteşem kamerasına değdiğini kanıtlayabilmek için harikulade bir camdan yansıyan oda fotoğrafı paylaıyor.
Babasının kendisine küfür ettiğini tüm foruma beyan ediyor.
Ve bütün forum bu ergen-baba çatışması konusunda, yazılanların kıymeti varmış gibi yorum yapıyor.
farklı bir bakış açısı fakat haklısınız ben dün telefona dalıp (yazdıktan sonra yukarıda caps paylaşan arkadaş geldi aklıma sesli güldüm) Fakat gerçekten durum bu ancak bu gece şuan foruma girebildim gerçekten konuya bu kadar ilgi beklemiyordum garip bir durum fakat sanırım insanlar bu tarz konuları seviyor bilmiyorum
ozgurcetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim bile küfür edesim geldi

keşke eskiden olduğu gibi en pahalı telefon 5k olsa idi
denizli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İll şok geçer zamanla, ama peşin almadıysanız her ay ödeme zamanında bir miktar sol kulağınız çınlayabilir 😂
bu aklıma geldi fakat kart otomatik para çekeceğinden ruhu duymaz sanırım
RocKets adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam şimdi dışarıdan birine küfretse, haliyle ceza alacak. Ben bunu haklı gerekçeyle yapayım demiş size 18.000 TL ye telefon almış. Bir nevi kendisine terapi almış diyebiliriz.

Hayırlı uğurlu olsun. Aldığınız cihaz Apple ise, her kuruşunu hakeden bir telefon. Ülkemizde alım gücü düşük ve vergiler yüksek sadece. O kadar boşta param olsun, bende aynısını yapardım ne yalan söyleyeyim.
Teşekkürler öncelikle ayrıca haklısınız sanırım terapi yapıyor bende
metomann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şükret evlatlıktan redetmemiş seni... 😜
Baba olmak gerçekten kolay iyi bir baba olmak zor olan fakat dünyanın en iyi babası olmak işte o yalnızca en zoru ve benim babam hep en zoru başarır...

Çaktırmayın konuyu okuyorda :P

Bloglava adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
platin üyelik, 18 bin liralık telefon. bu gidiş normal bir yere varmıyor da hadi hayırlısı.
Nereye doğru gittiğini düşündünüz?
T_PLaMeN_R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Helal olsun adama 18 bin ne ya telefon için evlatlıktan red etse haklı
Çok seviyor seni değerini bil
Haklısınız çok seviyor tabi ki bilirim bilinmez mi.
osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada da haciz gelmişti değil mi sana.
https://www.r10.net/bilisim-hukuku/2...gim-senet.html
evet hala haciz var ama konuyu okursanız bir borcum yok
Befo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Platin üyeliğide mi babana aldırdın?
İlk ayı kartından çektirdim evet 2. ayı ise ben aldım ekstere fark etmiş buradan gelecekte yaşayacağıma inandığı vergi cezaları nedeni ile iş almamı istemiyor almıyorum zaten de
burayı okutuyorum bu konuyu umarım spolilerlar dikkatini çekmez ama iş alımı açık tabi gizli,den devam ediyorum yani

ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nedense bu üyenin forumda birçok kişi tokatlayıp kaçacağını düşünüyorum.

2 ayda kurumsal üyelik , girişimci rankı ve üzerine de bu konu. İlginç...
Öncelikle hoş olmamış hiç yani tanımadığınız birini yaftalamak bir de şu var ki bakış açısı gerçekten her insanda çok fark ediyor bazıları beni ergen gibi görürken siz suçlu gibi görmüşsünüz.
Bakış açısının daha önce örneklerini gördüğüm için araştırmıştım genel görüş bilinçaltında insanların herkesi kendisi gibi gördüğü ve buna göre çıkarımlar yaptığı yazıyor '';Google'' da ufak bir arama ile sizde görebilirsiniz bu araştırmaları.
genciletisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kutuyu açmadan önce: Babama 18 Bin Tl ye telefon aldırdım hala küfür ediyor
Kutuyu açtıktan sonra: Sanırım artık eski babam
bunu düşündüm o an birde çayma filan olunca