karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, bıkmadınız bu kafatasçı saçma edebiyattan. Türkiye NATO üyesi 50'lerden beri, NATO dediğin ABD'nin maşası... TSK'yı da pek çok konuda NATO eğitiyor... Nato kim? Emperyalizmin askeri örgütü, dünyanın en büyük terör örgütü...
İmandan bahsediyorsun madem, o zaman Türklerin yarıdan fazlasının da Müslüman olmadığını biliyor olman lazım!
ABD eliyle kurulan, NATO ve Gladio milliyetçiliğinin amerikan uşaklığı dışında bir işlevi yok. Ülkemi ve halkımı seviyorum diyorsan o zaman ülkedeki ABD üslerine karşı çıkacaksın, ülkenin kaynaklarını bir avuç patrona yağmalatan sisteme karşı çıkacaksın, parayı verenin ülkenin her yanını maden sahasına çevirmesine itiraz edeceksin! Ha bunlara bakıp "adamlar ülkemize yatırım yapıyor, helal olsun" diyorsan o zaman bu ülkeyi seviyorum edebiyatı yapmayacaksın...
Konudan konuya atlayıp boş laf kalabağılı yapmışsın, en başta karısını TÜRK cellatlarının koluna takanlardan başlamak lazım, Merkez bankasını kurup yabancılara satanlara, eğitim sistemini yahudilere teslim edenlerden başlamak gerekir.
Türkiye Nato bünyesinde sizin gibi cahiller döneminde süs köpeği konumundayken, şuanda Nato kapsamında bizler Dünya'nın bir çok ülkesinde söz sahibi olarak kullanıyoruz.
Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri hakkında bilgin belli ki sadece takip ettiğin boş beleş sosyal medya hesaplarından ibaret.
Sizler dilediğiniz ülkeye gidip vatandaşı olabilirsiniz.