Selamlar.

Bana kalırsa bu arbitraj yöntemini Facebook grupları ile denemeniz. Mesela örnek veriyorum finans üzerine bir siteniz var çok güzel reklam yerleşimi olduğunu düşünelim. Elinizde 4-5 tane kredi ya da bankalar ile alakalı Facebook grubu olduğunu varsayalım. Dikkat çekici bir başlık ile makale paylaşıp elinizde olan gruplara post olarak atmanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Zamanında bir kategoride denemiştim sadece 2K olan grubumdan günlük 30-40 TL kazanıyordum Adsense üzerinden. Önümüzde ki aylar daha büyük kitleli grup sahibi olup yine aynı yöntemi denemeyi düşünüyorum.

Bu grupların sahibi siz olursanız daha iyi olur. Diğer türlü grup sahipleri postlarınızı silip sizi banlayabilir. Haber sitelerinin yaptığı post paylaşımları vardır gruplarda muhtemel denk gelmişsinizdir. Click bait yöntemini kullanırlar siz bu yöntemi kullanmayın doğrusu neyse onu paylaşın. Hem kullanıcının hareketi Adsense'nin gözüne batmaz (Hemen göz ucuyla okuyup kullanıcının siteyi terk etmesi ya da direk Adsense reklamına tıklaması vs. vs. ) doğru yolu seçmeniz öneririm uzun süre böyle sağlıklı bir şekilde devam edersiniz diye düşünüyorum bol kazançlar.