Çok bilmiş arkadaşlar yazmış çizmiş.
3 evladım var.Şükürler olsun rabbime binlerce kez babalığa layık gördüğü için 3kez o mükemel duyguları yaşattığı için.

İlk evladımın doğumundan önce cebimde 1tl varsa adam değilim. İş yerine giderdim poaça alamazdım.Şükürler olsun oğlum doğdu borçlarımı bitirdim kendimi toparladım ayağa kalktım.

Sonra yine bazı maddi sıkıntılar içine girdim.Yaptığım projeler düzen tutmadı hep zarar ettim.Tabi bu sırada eşim hamile kızıma. Ne zaman kızım doğdu en çok güvendiğim projem tuttu. İşlerim birden yine %100 tersine döndü ve birden kazançlar gelirler arttı.Mükemmel bir süreç yaşadım.

Sonra yine bir mutlu haber ile 3. evladıma kızıma kavuşmayı bekledim. O gelene kadar ne kadar çalışırsam ne kadar biriktirirsem beni rhatlatır dedim. İş bu ya şansa bak ne yapsam tuttu, neye elimi atsam başardım kazandım.

Sonra kızım doğdu. 3 evladımın rızıkları ile karnım doyuyor.Eşime , çocuklarıma evime anama babama bakabiliyorum. Şükürler olsun işlerim evlatlarımın rızıkları ile yolunda.

Şimdi biri gelsin bana desin ki yok öyle iş inanmam filan. Bende inanmıyordum güzel kardeşim bende inanmıyordum. Yaşadığım o sıkıntılar o süreçleri ben bilirim.Allaha açtığımda ellerimi ettiğim duaları ben bilirim.

Kimi bu zorluğu çekmeyi göze alabilir kimi almaz. Ben hiç bir zaman param var varlık içindeyim çocuk yapayım , param yok çocuğumda sefil olur çocuk yapmayım diye düşünmedim. Çocuklarımla bir ömür geçireyim, onlar ile 1 gün bile fazla gün geçirirsem bana dünyalara bedel diyerek çocuk istedim.

Ömür 3 gün.
Doğum ve ölüm ile ikisi gitti bile.
Kalan o 1 günü anam babam, eşim ve çocuklarım ile geçirebildiğim kadar geçireceğim.Son dakikasına son saniyesine kadar.