Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu up ile alakalı ben veya diğer moderator arkadaşımız mesaj yazmadı. Konu up premium uyeliklere sağlanan bir özellik buna sahip olanların kullanması da en doğal hakkı buna müdahale edemeyiz.

Diğer hususlarda da konu açmak yerine bire pm atın lütfen cevapsız pm bırakmamaya çalışıyoruz. Şunu özellikle belirtiyorum ki bu işten kazanç sağlayan tek siz değilsiniz ben de başkaları da kazanç sağlıyor. Fakat size şu konuyu anlatmakda ben zorluk çekiyorum. İstiyorsunuz ki bir an da olsun bitsin böyle bir şey ne yazikki yok. Biz gerekenleri arka tarafta yönetim olarak zaten tartışıyoruz her görüşmeyi size rapor edemeyiz ki. Lütfen bekleyin bir sorunuz olursa bumu konu açarak değil bana yada diğer moderator arkadaşlara yazarak cevap arayin. Lütfen empati kurun.
Up'a zaten karışmıyorum ki karışamam da. Genel olarak benim düşüncem kurallar ile alakalı. Görünen durumda tek şikayetçi olan da ben değilim göründüğü üzere. Gereğini yaptığınızı düşünüyorum ve teşekkür ediyorum 😊 Umarım bir an önce her şey yoluna girer