Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar, Taahütüm bittiği için temmuz ayında ttnet müşteri hizmetlerini aradım ve taahütümün yenilenmesini istediğimi söyledim. Bölgenizde D-Smart daha iyi çekiyor ona yönlendirelim dendi, Tamam dedim taahütüm yenilenecek mi dedim ve evet bir sıkıntı yaşamazsınız dediler. Gel görelim ki bağlattık, kurdurduk sıkıntısız olarak D-Smart Net üyesi olduğumu ve TTNET ile alakam olmadığı söylendi iki taraftan da tamam dedik kullanalım bakalım. Bu ay kontrol ettiğimde 3 Aylık TTNET faturası tarafıma kesilmiş ki taahütsüz olarak ve D-SMART internet hizmetini ödememe rağmen, TTNET'i aradığımda bir ortaklığının olmadığını ve böyle bir yönlendirme yapamayacaklarını söylüyor, ses kayıtlarını sorduğumda incelenecek diyor ki incelenen hiç bir şey yok. D-Smartı aradığımda ise şikayet duyulduğunda yüzüme kapatılıyor ve tekrar bağlandığımda hat kesikliği diyorlar savunmaları da bu yönde, peh hat sadece size mi kesiliyor arkadaş? Hiç biriyle alakanız olmasın tüketici hakem heyetini durumla ilgili bilgilendirdim ve olayı mahkemeye taşıdım. Ben yandım siz yanmayın bu firmaların adını duyduğunuzda ortamdan kaçın.